Christelijke Jongeren Vereniging (CJV) De Keurhorst is een club jongeren tussen 15 en 24 jaar. Iedere zaterdagavond komen we om 20.00 uur bij elkaar in ons hok naast de Keurhorsterkerk. Daar beginnen we met een onderwerp. Dit kan over het geloof gaan, maar ook over iets heel anders.
Iedereen is vrij te bepalen waar zijn of haar onderwerp over gaat. Dit duurt zolang het interessant is, waarna de muziek aangaat en de koelkast geopend wordt.

Naast de wekelijkse onderwerpen hebben we ook veel verschillende activiteiten.  Ieder jaar hebben we een filmavond, een spelletjesavond, vieren we sinterklaas, een kerstdiner, en gaan we met de trekker en kar nieuwjaar winnen bij (nieuwe) leden.
Ook halen we ieder jaar geld op voor een goed doel.
In 2016 hebben we bijvoorbeeld ons eigen CJV Café geopend, waar we ruim 700 euro mee hebben opgehaald.
Daarnaast organiseren we ieder jaar één jeugddienst, waar we volledig vrij zijn om vorm en inhoud te bepalen.

Bij de CJV is geen leiding; we zijn er onze eigen leiding. We hebben een vierkoppig bestuur, waar tijdens de Algemene Ledenvergadering mensen zich kandidaat kunnen stellen om zelf de touwtjes in handen te nemen.

Lijkt je het leuk om op zaterdag een gezellige avond te hebben? Kom dan gerust eens langs!

Club is de leukste groep van de kerk voor kinderen van groep 3 t/m 8! Zeven keer per jaar doen we een leuke activiteit en we sluiten ieder jaar af met een kamp.
We doen vossenjachten, hebben een open podium, een kerstactiviteit, we bakken cakejes, gaan bowlen of doen een bosspel.
Iedere activiteit beginnen we met een gedichtje, voorgelezen door één van de kinderen, gebaseerd op de bijbel.
Maar boven alles is het vooral heel erg gezellig!

Eén keer per jaar, meestal in juni, gaan we op clubkamp. Van vrijdagavond tot zondagmiddag kamperen we met z’n allen in grote groepstenten en doen we veel leuke (buiten)activiteiten. We hebben een bonte avond en ook een kampvuur ontbreekt nooit!

Bij iedere activiteit zijn meerdere (jong)volwassenen aanwezig als leiding. Zij organiseren de activiteit en zorgen dat alles in goede banen wordt geleid.

Geïnteresseerd om ook eens een keer te komen kijken bij club? Kom gerust eens langs!

Voor meer informatie kun je terecht bij Denice Arentsen en Thera Heijerman.
We zijn te bereiken op het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 
© 2019 Protestantse Gemeente Varsseveld - Alle rechten voorbehouden - webdesign: Web & Print Varsseveld