Meer dan tien jaar geleden zijn Willemien Venderbosch, Thijs Hiddink en Henny Vink in overleg gegaan met ‘Web en print’ eigenaar Jaap Veldhorst over een website voor onze Protestantse Gemeente Varsseveld.  -  Hoe moet zoiets eruit zien, welke kleuren, welke informatie, hoe maak je het gebruiksvriendelijk? Het resulteerde in de website www.pgvarsseveld.nl.

Een decennium later is deze website aan vernieuwing toe. Dit klinkt gemakkelijker dan het is, maar het heeft nogal wat voeten in de aarde.  We kregen versterking van Job Hiddink en nadat hij het raamwerk heeft helpen op te zetten, heeft Thijs het stokje doorgegeven aan Job.  Met ondersteuning van Jaap Veldhorst en na er gigantisch veel tijd en energie ingestoken te hebben, presenteren wij nu versie 2 van www.pgvarsseveld.nl.

Neem gerust een kijkje! En merkt u daarbij dingen op die niet kloppen, niet goed door te klikken zijn, typefouten of anderszins, schroom niet om het door te geven.  Integendeel: zoek naar de oneffenheden en mail ze via de contactpagina naar het webmasteradres. Wij zijn onderhand tureluurs geworden van het nakijken en willen graag uw hulp hierbij.

Ook in de toekomst geldt: mocht u aanvullingen of verbeteringen hebben, nieuwe adressen door te geven of wat dan ook: mail het aan ons. Zo houden we allen samen de website actueel en voorzien van de juiste informatie.

We hopen dat de nieuwe vormgeving in de smaak valt.

Job Hiddink, Willemien Venderbosch en Henny Vink.

© 2019 Protestantse Gemeente Varsseveld - Alle rechten voorbehouden - webdesign: Web & Print Varsseveld