Kletsklapper

14 1

Het is volop zomervakantie! Heerlijk om alles weer even te laten voor wat het is en echt tijd voor elkaar te nemen. Zeker als je ver moet rijden naar een vakantie-adres is een gezellig gesprek in de auto fijne afleiding. Aan de keukentafel, op de bank of bij het naar bed gaan, thuis of op reis, de Kletsklapper is een vrolijk ‘praatboek’ dat je kan helpen om met kinderen in gesprek te gaan over geloof, hoop, leven, vriendschap enz enz. Je kunt de Kletsklapper openklappen en neerzetten op tafel. Aan de hand van de voorbeelden in het boek kun je elke keer een ander blad of vraag centraal stellen in je gezin.
De Kletsklapper kost €14,95 en is te bestellen bij www.webwinkel.pkn.nl. Het boek is gemaakt door de Protestantse Gemeente Lux-mundi in Lexmond. De makers houden ook een Facebookpagina bij, waar je nog meer ideeën kunt opdoen. Zoals het samen maken van een vakantiedagboek. Elke dag even bewust de dag doornemen met je kinderen. Als je googelt op de woorden ‘hipenhot’ en ‘vakantiedagboek’ kom je uit bij een leuke dagboekpagina die je kunt printen en elke dag kunt invullen. Een fijne vakantie en veel plezier met kletsen!

Reageren? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 0315-617413 (Annemieke na 18.00 u)

14 2

© 2019 Protestantse Gemeente Varsseveld - Alle rechten voorbehouden - webdesign: Web & Print Varsseveld