afscheidsconcert chr gemengd koor

VARSSEVELD – Op dinsdag 23 en woensdag 24 oktober, tijdens de herfstvakantie, vindt het jaarlijkse Bere-Gaaf Kinderfeest plaats. Alle kinderen in de basisschool leeftijd zijn op deze dagen welkom in het Borchuus in Varsseveld. De kinderen staat een ochtend vol muziek, verhalen, spel, toneel en creativiteit te wachten.

De kinderen zijn welkom vanaf 10.00 uur en het feest eindigt om 12.00 uur. Woensdagavond zijn de kinderen en ouders/verzorgers welkom van 19.00 tot 20.00 uur in het Borchuus voor een feestelijke afsluiting!

De organisatie van het BERE-Gaaf Kinderfeest is in handen van een werkgroep vrijwilligers uit verschillende kerken van Varsseveld en omgeving. De letters ‘BERE’ van het staan voor Beleving, Enthousiasme, Respect en Evangelie.

Als u het Bere-Gaaf Kinderfeest een warm hart toedraagt kunt u dit tonen door een gift over te maken. Dit kan op IBAN NL 47 RBRB 0931 1428 30 t.n.v. Beregaaf Kinderfeest.

Neem voor meer informatie een kijkje op de Facebook: Facebook.com/BGKVarsseveld.

Adres Borchuus: Kerkplein 3, Varsseveld

beregaaf

Zondag 29 september werden er 10 vier jarigen welkom geheten tijdens de Dienst voor Jong en Oud. Kijk hier voor alle foto's.

img 5087

tuin oij doet

 

Op zaterdag 26 oktober 2019, is het weer zover, dan organiseert Oude IJsselstreek Doet, weer een tuinwerkdag. Voor het najaarsklaar maken van de tuinen zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om hun handen uit de mouwen te steken.

De dag wordt gezamelijk afgetrapt, waarna de tuinen verdeeld worden onder de aanwezigen. Je hoeft de tuin niet alleen te doen, er worden twee vrijwilligers per tuin ingedeeld. Je kan je ook opgeven als je alleen een dagdeel- of een paar uur kunt.

Lijkt het je leuk om je in te zetten voor iemand die de tuin niet meer zelf kan doen, geef je dan snel op!

Voor het aanmelden kan contact worden opgenomen met Oude IJsselstreek Doet. Dit kan iedere dinsdag- en donderdagmorgen van 9 uur t'm 12 uur telefonisch via 06-83 70 84 11 of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

emmauswandeling

Een Emmaüswandeling is gebaseerd op het verhaal uit de Bijbel waar twee mensen samen oplopen van Jeruzalem naar het dorpje Emmaüs (Lucas 24:13-32). Op zondag 20 oktober willen we een wandeling met elkaar maken. Je krijgt een paar gespreksvragen mee voor onderweg, in het vertrouwen dat er een Derde Persoon met je meeloopt.  Al wandelend hopen we dus op een goed gesprek.

© 2019 Protestantse Gemeente Varsseveld - Alle rechten voorbehouden - webdesign: Web & Print Varsseveld