• Grote kerk
  • Latijnse tekst
  • Keurhorst

In verband met de verslechterde corona-situatie worden mondkapjes weer aangeraden bij verplaatsingen.De mondkapjes kunnen weer af als men plaatsgenomen heeft. 

Aanmelden blijft verplicht. Er is opgemerkt dat niet iedereen zich aanmeldde. Bron- en contactonderzoek is dan niet goed uit te voeren. Gasten en dergelijke kunnen zich aanmelden via de inschrijflijst bij de ingang indien er nog ruimte is naast de aanmeldingen. 

Op zondag 18 juli 2021 staat DinXperience gepland. Op ruim 20 locaties, verspreid over Dinxperlo en
Suderwick, worden die dag meer dan 150 voorstellingen vertoond. Alle facetten van de samenleving
van Dinxperwick komen in deze voorstellingen aan de orde. Door middel van muziek, dans, poëzie,
toneel, vertellingen en zang van zowel Duitse als Nederlandse amateur- en professionele artiesten,
beleeft de bezoeker het leven langs beide zijden van de grens in verleden, heden en toekomst.

LOGO DEFINITIEF

Omdat er dit jaar geen aanmeldingen waren voor de overstapdienst, is besloten om van de dienst in de Keurhorsterkerk op zondag 27 juni een Dienst voor jong en oud te maken.
Het thema is: Op wie vertrouw jij?
We lezen uit Jeremia 17:5-8: wie op God vertrouwt, is als een boom die stevig staat en vrucht draagt. Daarnaast lezen we de gelijkenis van het mosterdzaadje.mosterdzaadje1 1
De dienst begint om 9.00 uur en wordt geleid door Jesmar Jonker en ds. Gertjan de Pender. Er is kinderdienst en kinderopvang.

MusicaPerAnimaTrio Somnia (Ester van der Veen, Kim Stockx en Dorien Schouten) speelt voor het eerst in Varsseveld!
Tijdens dit concert kunt u genieten van muziek van (onder anderen) Telemann, Handel, Vivaldi en Rameau.
Het Trio speelt in de bijzondere samenstelling van orgel, blokfluiten en fagotten. Een unieke luisterervaring!

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.


Het concert vindt plaats op zondag 27 juni om 15:00 uur in de Laurentiuskerk. Kaartjes zijn verkrijgbaar op https://www.ticketkantoor.nl/shop/Varsseveld

Kim Ester

Dorien

Vanaf 5 juni 2021 zijn er  maximaal 60 kerkgangers toegestaan in de Laurentiuskerk, excl. iedereen die aan de dienst meewerkt.1 5 meter afstand

Voor de Keurhorst is dit maximaal 40 kerkgangers, excl. iedereen die aan de dienst meewerkt.

Gemeentezang is nog niet toegestaan. Aanmelden blijft verplicht, bij voorkeur via de app. Of het speciale telefoonnummer: 06-83216918. Als er niet wordt opgenomen kunt u een voicemailbericht inspreken. Maar u kunt ook een whatsapp-bericht of een sms sturen. Graag bij de reservering aangeven uw naam, adres en welke datum en om welke kerk het gaat en hoeveel personen u wilt opgeven. ’s Avonds worden deze berichten overgenomen in de registratie van aanmeldingen. 

Voor de oppasdienst geldt ook een aanmelding. Het is de bedoeling dat de kinderen worden aangemeld via de Scipioapp of telefonisch bij Annet. Tel: 0315-617539 of 06- 11244592 voor zaterdagavond 17.00 uur. Voor de kinderdienst op  27 juni en 11 juli geldt: aanmelden is niet verplicht, maar wel makkelijk. Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je bent van harte welkom!

 

© 2021 Protestantse Gemeente Varsseveld - Alle rechten voorbehouden - webdesign: Web & Print Varsseveld