• Grote kerk
  • Latijnse tekst
  • Keurhorst

Kerkschoonmaak Grote Kerk te Varsseveld

Sinds mei 2011 wordt de Grote Kerk te Varsseveld schoongemaakt door een ploeg enthousiaste vrijwilligers bestaande uit 12 personen., waaronder uiteraard ook enkele heren.

Deze maken in ploegjes van 2 personen bij toerbeurt elke 2 weken op zaterdagochtend de Grote Kerk schoon. Totaal betreft het ca. 5 schoonmaakbeurten per ploeg/per jaar.

Wilt u hieraan uw bijdrage leveren, neem dan contact op met Herman Zweerink, tel. 243519, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of Dick Barink, tel 325862, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Het College van Kerkrentmeesters

 

Kerkschoonmaak Keurhorsterkerk

Sinds juni 2012 wordt de Keurhorsterkerk niet meer door een schoonmaakbedrijf schoongemaakt, maar door een ploeg actieve vrijwilligers bestaande uit twaalf personen.

Deze maken bij toerbeurt, in ploegjes van 2 personen, elke zaterdagochtend de kerkzaal met de diverse nevenruimtes schoon. Hierbij zijn zelfs al meer heren dan dames betrokken.

Voor deze oplossing is gekozen omdat de kosten van de kerkschoonmaak door een schoonmaakbedrijf flink op de begroting begon te drukken.
Over de uitvoering waren we altijd al meer dan tevreden, maar in dat opzicht doen onze vrijwilligers zeker niet onder voor een schoonmaakbedrijf!!

We zijn blij en dankbaar met de inzet van zoveel vrijwilligers.

Voor inlichtingen en opgave kunt u contact opnemen met:

Gert Hartemink, email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het College van Kerkrentmeesters

© 2020 Protestantse Gemeente Varsseveld - Alle rechten voorbehouden - webdesign: Web & Print Varsseveld